Walking Dinner Volendam

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Volendam! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw personeelsuitje in Volendam

In een gezellig restaurant in (op!) Volendam staat een feestelijke tafel voor u klaar. U krijgt een heerlijke proeverij van voorgerechten geserveerd, of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat al uw collega's tevreden zullen zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met uw Volendammer stadsgids.

Mooie stadswandeling door Volendam

Uw gids haalt u op bij het restaurant. Volendam heeft een compact centrum met een wirwar aan leuke achterafstraatjes die vaak aan een slootje met pittoresk bruggetje liggen. Er is natuurlijk veel te vertellen over dit vissersdorp. Niet alleen over de historie, maar ook over de saamhorigheid en het harde werken. Met een knipoog noemen we de eensgezindheid als het aankomt op het inrichten van je huis. Het lijkt of ze er hier nét wat meer aandacht aan besteden dan in de rest van Nederland. De gids, een echte Volendammer natuurlijk, heeft een mooie route voor u uitgestippeld, die eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze 

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afronding van uw walking dinner 

Ook in dit derde partnerrestaurant verwelkomt men uw groep hartelijk. Hier kunt u in een ongedwongen sfeer nog eens napraten over deze dag. Ondertussen geniet u samen van een (petit) Grand Dessert of een dessert naar keuze. Ter afronding van dit avondje uit neemt u nog een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Dijk, historie, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

U wisselt driemaal van restaurant, en dus van gesprekspartner. Ideaal als u iets te vieren heeft. De gids zorgt voor een gevarieerde wandeling. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie