Walking Dinner Venlo

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Venlo! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie/thee

Begin van uw personeelsuitje in Venlo

Uw uitje begint in de historische binnenstad. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw lokale stadsgids.

Stadswandeling met eigen gids

Hij haalt uw groep op bij het restaurant, en neemt u mee voor een mooie wandeling. Venlo heeft een compact centrum, daarom kunt u in korte tijd veel van de stad zien. De Markt is het centrale plein in de stad. In het midden staat het grote stadhuis, met de kenmerkende ongelijke torens. Hier omheen liggen restaurants, trendy bars en gezellige terrasjes. De Sint-Martinusbasiliek is ontworpen door Pierre Cuypers, bekend van het gebouw van het Centraal Station in Amsterdam. De hoge toren is het oriëntatiepunt van de stad.

Venlo is een echt shoppingparadijs geworden. Er zijn leuke boetieks in de smalle straatjes van de binnenstad, maar er is ook het nieuwe winkelcentrum op de Maasboulevard. Hier, aan de Maas, heeft de stad een upgrade gekregen. Het is een relaxt stukje stad met watersportmogelijkheden, een winkelcentrum en restaurants met terrassen aan het water. Er is zelfs een 'groen' strand. U ziet tijdens deze wandeling een aantal van de mooiste plekken en u hoort leuke verhalen onderweg. De route eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw walking dinner in Venlo

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi partnerrestaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een lekker nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt de dag af met een kopje koffie (of thee). 

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Maasboulevard, monumenten, verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Het wisselen van restaurant brengt schwung in dit bedrijfsuitje. De gids zorgt voor een vrolijke wandeling. Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie