Walking Dinner Utrecht

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in hartje Utrecht! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Utrecht

Uw uitje begint in de binnenstad van Utrecht. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw Utrechter stadsgids.

Stadswandeling met eigen gids

De gids haalt uw groep op bij het restaurant, en neemt u mee voor een mooie wandeling. Iedereen kent de Dom, maar wist u dat er eigenlijk drie 'Doms' zijn in Utrecht? De gids kan u er alles over vertellen. Natuurlijk komen de karakteristieke werfkelders aan bod. Ze maken Utrecht uniek. Iedereen kent de terrassen die anders dan in andere steden laag aan het water liggen.

Meer in het zuiden van de stad treft u de Zeven Steegjes aan; een levendig volksbuurtje met kleine huizen en smalle straatjes. Maar Utrecht heeft niet alleen historische bezienswaardigheden, ook op het gebied van moderne architectuur en herinrichting van de stad valt er veel te bekijken. Het hele gebied rond het station krijgt bijvoorbeeld een grondige upgrade.

De gids pikt er een aantal hoogtepunten voor u uit en zorgt voor een leuke wandeling die eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw personeelsuitje in Utrecht

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi partnerrestaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een lekker nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt de dag af met een kopje koffie (of thee). 

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (grachten en grachtenpanden, moderne architectuur, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Het wisselen van restaurant brengt schwung in dit bedrijfsuitje. Samen met een mooie wandeling in Utrecht zorgt dit voor tevreden collega's. Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie