Walking Dinner Deventer

Op zoek naar een ontspannen bedrijfsuitje in Deventer? Dan is dit uw arrangement. Samen uit eten in drie restaurants op één avond en (nader) kennismaken met deze mooie stad. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner: voorgerecht

In een leuk restaurant in de binnenstad van Deventer schuift u samen aan voor het voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met Deventer stadsgids

Vervolgens maakt u kennis met een enthousiaste stadsgids. Hij komt u bij het restaurant ophalen voor de wandeling. U loopt samen een mooie route door Deventer. Onderweg hoort u leuke verhalen, waarbij de gids leuk inspeelt op de belangstelling in uw groep. Deventer is een sprankelende stad met veel jaarlijkse festiviteiten. Er zijn leuke achterafstraatjes met originele boetieks, pleinen met gezellige terrasjes en talloze monumenten. Zo heeft deze stad een mooie mix van het dagelijks leven en de historie.

Uw gids zorgt voor variatie
De Grote Kerk is het oriëntatiepunt van de stad, en is vanaf het water een onmisbaar onderdeel van de skyline. Als u de stad via het pontje binnengekomen bent, heeft u hem al in de verte gezien. Het Bergkwartier is de trekpleister van de stad. Dit gedeelte van het centrum kunnen we het beste omschrijven als pittoresk of Italiaans. U merkt vanzelf wat we bedoelen als u door de smalle straatjes loopt. De gids pikt er een aantal highlights uit en brengt u aan het eind van de wandeling naar het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Nagerecht als afsluiting

Ook dit laatste restaurant hebben we weer met zorg voor uw groep geselecteerd. Hier rondt u het uitje op een feestelijke manier af met een heerlijk dessert. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (bergkwartier, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Review Walking Dinner Deventer

Arjen (bedrijf uit Rijssen): "Het arrangement is ons perfect bevallen. Alles was goed geregeld en sloot naadloos op elkaar aan. Ik beoordeel het met een 8,5. Bedankt voor de organisatie, wij hebben een leuke avond gehad met ons personeel!" 

Limagrarin Field Seeds: "Afgelopen vrijdag hebben wij de walking dinner tour door Deventer gedaan. Was een zeer geslaagde avond. Prima verzorgd! Mooi concept, rondleiding was goed. Goed georganiseerd."

Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, zit er schwung in de avond. U wisselt het eten af met een leuke wandeling. In de restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Verras uw team met dit compleet verzorgde avondje uit!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie