Te land, ter zee en in de lucht Deventer

Beleef Deventer zoals u de stad nog niet eerder zag; te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Deventer. Hier wordt u gastvrij ontvangen met koffie en gebak.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan...stijgt uw uitje naar grote hoogte. U beklimt namelijk de Lebuïnuskerk. De klim naar boven gaat over 220 treden en vanaf maar liefst 46 meter heeft u een prachtig uitzicht over Deventer en haar omgeving. De toren zelf is bijna 63 meter hoog en vormt een markant herkenningspunt van Deventer. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de toren uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste gids neemt u niet alleen mee langs de beroemdste plekken van Deventer. Zo komt u langs het oudste stenen huis, De Brink en het Waaggebouw. Ook voert de wandeling langs onontdekte stukjes stad. Verbaas u over de prachtige binnenstad. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen.

Lunch

In een gezellig restaurant in hartje stad is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

Fietstocht
Na de lunch gaat u op een door ons geregelde huurfiets een kleine fietstocht maken van 15 minuten naar het vertrekpunt van de boot.

"Ter zee", vaartocht
Bij de boot begint het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht. Even lekker ontspannen op het water! U vaart dwars door het centrum van Deventer over de IJssel in een open sloep. Geniet u van de prachtige skyline. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat gaat u weer op de fiets naar het centrum waar u de fiets inlevert en vervolgens sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 24 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs arrangement
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 96 € 104,64
15 - 24 € 94 € 102,46
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen Lebuïnuskerk
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Fietsen naar vertrekpunt boot
16.00 uur Vaartocht
17.30 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is mogelijk van april - oktober.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

Reserveren Meer informatie