Te land, ter zee en in de lucht Middelburg - NIEUW!

Beleef één van de mooiste steden van Zeeland te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Middelburg. Hier komt u samen in één van de leuke horecagelegenheden (met plezier voor u uitgezocht) en geniet u samen van koffie en gebak.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan stijgt uw uitje naar grote hoogte. U beklimt namelijk de Abdijtoren, ook wel de Lange Jan genoemd. Met haar 90 meter hoogte is de toren de een van de hogere torens die Nederland rijk is. De toren stamt uit 1380 en heeft een keizerskroon. Na een beklimming van 207 treden wordt u beloond met een prachtig uitzicht over Middelburg en haar achterland. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de Lange Jan uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste gids neemt u mee langs de beroemdste plekken en onontdekte stukjes van Middelburg. Zo komt u langs het bekende stadhuis van Middelburg met de rood-witte luiken en het Damplein. U krijgt een selectie uit de bezienswaardigheden te zien en u hoort de leukste anekdotes onderweg. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen. 

Lunch
In een gezellig restaurant in hartje stad is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement;U maakt een mooie vaartocht door de grachtengordel van Middelburg. Hierbij komt u bijvoorbeeld langs de Kloveniersdoelen. Dit is een groot monument met veel ramen en rood-witte luiken, nu in gebruik als grand-café en filmtheater. Ook ziet u natuurlijk de Lange Jan. Het is een afwisselende vaartocht met de witte huisjes aan de haven, de donkere pakhuizen met trapgevels en de prachtige historische bruggen, op het water krijgt u in een relaxte sfeer een heel ander beeld van deze toeristenstad. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 59 € 64,31
15 - 30 € 57 € 62,13
31 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen Abdijtoren (Lange Jan)
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht (in open boot, aan boord zijn paraplus aanwezig)
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is mogelijk van april - oktober.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes