Slimste mens Ieper - NIEUW!

Wie is de slimste mens? U weet het na dit spannende stadspel in Ieper!

Ontvangst

Uw dag begint als u samenkomt in het centrum van Ieper. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp.

Speel nu zelf het slimste mens spel in Ieper

Net als in het bekende televisieprogramma doorloopt u drie spannende rondes. Elke ronde voegt een nieuw element toe aan de uitdaging. U ontvangt een plattegrond van de stad en gaat op zoek naar de belangrijkste highlights. Maak foto’s van deze plekken en stuur ze via WhatsApp naar onze instructeur. Bij correcte foto’s ontvangt u een vraag. Dit is in de eerste ronde een kennisvraag, in de tweede ronde gaat u op zoek naar het verband tussen 12 woorden en u sluit af met een spannende finaleronde. Welk team weet als eerste door deze finaleronde heen te komen en mag zichzelf kronen tot de Slimste Mens?

Citygame Ieper

Natuurlijk is het spel zo gemaakt dat u langs mooie plekken komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Ieper verrassingen tussen zitten. Ieper heeft een gemoedelijke sfeer. Loop samen door de smalle klinkerstraatjes, geniet van de vrolijke pleinen en ontdek de best bewaarde geheimen van de stad!

Opmerking: Bij dit spel is de instructeur niet fysiek aanwezig, maar begeleidt hij u op afstand.

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 25 € 30,25
10 - 30 € 24 € 29,04
31 - 60 € 23 € 27,83
61 - 100 € 22 € 26,62
Inclusief
- Wie is de slimste mens spel (2 uur)
- Begeleiding door onze instructeur

Reserveren Meer informatie