Segway Tour Leuven

Ontvangst

Uw dag begint met een hartelijke ontvangst door onze enthousiaste instructeurs. Ondertussen staan de Segways al in rijen klaar... Uw instructeur geeft u uitleg over het besturen van de Segway.

Segway Tour in Leuven

De Segway is een intuïtief te bedienen elektrisch vervoermiddel zoals dat zo mooi heet. Leunt u naar voren, dan gaat u ook naar voren; helt u over naar links, dan gaat u ook naar links enz.
Als u het rijden op de Segway onder controle heeft (iedereen kan het!) maakt u met z'n allen een mooie tocht die begint in Leuven. Een leuke manier om samen bezig te zijn en ondertussen de stad en omgeving te verkennen. Alles is voor u geregeld. U bekijkt het historisch centrum, maar er is ook tijd om door groene parken te rijden en de omgeving rondom Leuven te bekijken. Dit maakt de route heel gevarieerd. Uw instructeurs hebben er veel plezier in om u mee te nemen op deze mooie tocht en zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten!

Halverwege de tocht wordt er kort gepauzeerd en kunt u uw flesje water drinken. Tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk onderweg bij een restaurant of cafe wat te drinken.

Groepsgrootte
20 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 99 € 119,79
31 - 60 € 95 € 114,95
61 - 100 € 89 € 107,69
Inclusief
- Segway Tour (2,5 uur) inclusief:
* deskundige begeleiding van minimaal 2 instructeurs
* gebruik van 1 Segway per persoon
* verzekering
- Tussenstop onderweg bij een cafe of restaurant

Reserveren Meer informatie