Segway combi arrangement Amsterdam

Beleef een wel heel bijzonder bedrijfsuitje in Amsterdam waarbij u niet alleen de stad per Segway beter leert kennen maar ook een spannende Outdoor Cityquiz speelt.

Ontvangst
Uw groepsuitje start met een hartelijke ontvangst in het centrum van Amsterdam, waar u van onze instructeurs uitleg krijgt over het programma.

Segway rijden
De groep wordt in 2 subgroepen gesplitst. De ene groep maakt een prachtige tocht door het centrum van Amsterdam op de Segway. Van tevoren krijgt u uitleg over hoe de Segway werkt en na een proefrondje gaat u zelf op pad. Uiteraard wordt u hierbij begeleid door 2 instructeurs.

Outdoor Cityquiz
De andere groep gaat in de tussentijd een spannende speurtocht doen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onze speciale app, die u langs de vele highlights van Amsterdam voert. Wie kan de meeste vragen beantwoorden en is de winnaar?

Wisselen
Na een uur wisselen de groepen zodat iedere deelnemer zowel het rijden op de Segway heeft gedaan als ook de Outdoor Cityquiz.

Diner
U sluit dit teamuitje in Amsterdam samen af met heerlijk driegangen keuzediner. Hierbij heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten en wordt er uiteraard rekening gehouden met eventuele dieetwensen en vegetariërs.

Gaat u deze combi aan?

Groepsgrootte
12 - 16 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 105 € 120,75
15 - 16 € 99 € 113,85
Inclusief
- 1 uur Segway rijden
- 1 uur Outdoor Cityquiz
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie