Schilderen als Bob Ross in Zaandam

Bob Ross en Gary Jenkins leerden miljoenen mensen schilderen. Volg met uw team de workshop bij dit teamuitje in Zaandam!

Vriendelijk verzamelpunt van uw bedrijfsuitje

In het in het oog springende centrum van Zaandam wordt u gastvrij onthaald. In een gemoedelijke sfeer smult u van een heerlijk welkomstdrankje.

Happy painting tijdens uw personeelsuitje

Bob Ross is al enige jaren niet meer onder de levenden, maar zijn beeltenis staat menigeen nog helder voor de geest.  In zijn populaire programma The Joy of Painting toverde hij binnen een half uur een landschap op het doek, in zijn eigen stijl en met gebruik van zijn eigen kleurenpalet (Midnight Black, Phtalo Green, Phtalo Blue, Yellow Ochre et cetera). Niet alleen zijn schilderkunst heeft hem voor de vergetelheid behoed, ook zijn lichtvoetige, motiverende optreden met zelfbedachte uitdrukkingen die door de jaren heen zijn blijven leven, zijn hier debet aan.

Gary Jenkins is een andere goeroe van de schilderliefhebbers. Ook hij heeft een gevierd televisieprogramma. Waar Ross zich echter richtte op landschappen, doet Jenkins meer met bloemen en portretten.

Van een deskundige schildercoach leert u het snelst

  • Alle deelnemers ontvangen hun eigen schildersezel (met linnen en kwasten) om binnen 60 minuten een landschap te creëren
  • Binnen de kortste keren hanteert u de penseel, het palet en de kwast alsof u nooit iets anders heeft gedaan
  • Voor het onbeschadigd meenemen van uw creatie, is er een speciale emballage beschikbaar

Een culinair feestje als summum van uw afdelingsuitje

Na het beëindigen van de onderhoudende workshop schuift u aan in een toprestaurant in hartje Zaandam. Er staat een driegangen-maaltijd op de agenda. De menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

We zijn veel dank verschuldigd aan de Bob Ross Foundation. Het goede werk dat zij doen - het in leven houden van de nagedachtenis van de schilder en zijn methode - heeft ons geïnspireerd de schilderworkshop in dit groepsuitje in Zaandam op te nemen.

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie