Schilderen als Bob Ross in Venlo

Samen met uw collega's schilderen als Bob Ross en Gary Jenkins. In een uur een meesterwerk op het doek bij uw teamuitje in Venlo!

Hartelijk ontmoetingspunt in hartje stad

De lancering van uw bedrijfsuitje vindt plaats in een lokaal toprestaurant. U krijgt een welkomstdrankje naar keus aangeboden.

'Schilderen brengt je goede gedachten'

Met zijn grappige afro-achtige bos krullen en zijn vriendelijke voorkomen, is Bob Ross vanaf zijn dood (meer dan tien jaar geleden) steeds populair gebleven bij schilderliefhebbers. In zijn gedenkwaardige schilder-tutorials bij de TROS genaamd The Joy of Painting verwierf hij het aanzien van cultfiguur. Zijn beroemdheid had hij overigens mede te danken aan zijn lichtvoetige, opbeurende uitspraken (zoals de subtitel boven deze paragraaf) als aan het feit dat hij talloze liefhebbers aan het schilderen heeft gekregen.

In het gat dat Ross achterliet, is Gary Jenkins gesprongen. Ook hij heeft zijn eigen procedé om snel te leren creëren, zij het dat hij zich meer bezighoudt met het afbeelden van bloemen en portretten.

Van een ervaren schilder leert u het snelst

  • Uw eigen schildersezel staat al klaar in het restaurant
  • Bliksemsnel krijgt u het fundament van de nat-in-nattechniek onder de knie, zodat u al snel progressie maakt
  • In een bijzondere schilderdoos krijgt u uw pas gemaakte creatie mee naar huis, zodat u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen

Diner als slot van uw groepsuitje

Gezellig nababbelend schuiven u en uw collega's aan tafel. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Het idee de schilderworkshop in ons afdelingsuitje in Venlo op te nemen, ontstond nadat we kennis hadden genomen van het  goede werk dat de Bob Ross Foundation doet. Wij zijn hen hiervoor dank verschuldigd.

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie