Schilderen als Bob Ross in Rotterdam

Een inspirerend personeelsuitje in Rotterdam. Volg de methodes van Bob Ross en Gary Jenkins o.l.v. een gediplomeerde schilder.

In het centrum van Rotterdam wordt u hartelijk ontvangen

Het eetcafé waar u afspreekt, is geschikte locatie voor uw bedrijfsuitje. U en uw collega's krijgen een overheerlijk glaasje aangeboden.

'Als je dit kunt, kun je alles!'

Bob Ross bezat een enorme beroemdheid onder schilderliefhebbers. In zijn gedenkwaardige schilder-tutorials bij de TROS genaamd The Joy of Painting, bereikte hij het aanzien van cultfiguur. Tussen het schilderen door debiteerde hij rake licht-filosofische uitspraken, waarvan het kopje hierboven er een is.

Gary Jenkins doet tegenwoordig wat Bob Ross vroeger deed. Met dien verstande dat hij meer bloemen en portretten schildert.

Een landschap maken o.l.v. een ervaren kunstenaar

  • Binnen een uur maakt u uw eigen tableau op uw eigen canvas
  • U komt alles te weten over Bobs karakteristieke benadering van een landschap en de methode van de 'nat-in-nattechniek'
  • In een speciale verpakking krijgt u uw secuur vervaardigde maaksel mee naar huis, zodat u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen

Een culinair feestje als gezellige afsluiter

Na de kunstzinnige workshop gaat het groepsuitje in hetzelfde restaurant in de kleurrijke binnenstad verder. Gezellig napratend geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Elke gang is er de keuze uit diverse lekkernijen. Vis, vlees, vegetarisch, de menukaart is zeer gevarieerd! Medewerkers die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen allicht rekenen op onze soepelheid.

Ons afdelingsuitje in Rotterdam is mede te danken aan de Bob Ross Foundation die het gedachtegoed en de schildermethode van Bob onder de aandacht van het grote publiek houdt.

Review groepsuitje

OC&C Strategy Consultants: "Bedrijfsuitje was leuk. Het contact vooraf was erg prettig en wij waren blij dat er zo flexibel werd omgegaan met locatie. Al met al erg tevreden!"

BL Groningen: "De workshop was erg leuk maar we misten de Bob Ross pruik bij de docent :)! Contact met Stadsarrangement was zeer prettig om het bedrijfsuitje te organiseren. Het was erg leuk."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie