Schilderen als Bob Ross in Maastricht

Bob Ross en Gary Jenkins leerden miljoenen mensen schilderen. Volg met uw team de bij dit teamuitje in Maastricht!

Plezierig warmlopen op een fijne locatie

Het toprestaurant waar u afspreekt, is geschikte ontmoetingsplaats voor uw personeelsuitje. U krijgt een welkomstdrankje naar keus aangeboden.

Happy painting tijdens uw groepsuitje

Bob Ross had een droom: met zijn trant van schilderen zou iedereen kunnen schilderen. In zijn onvergetelijke schilder-tutorials bij de TROS genaamd The Joy of Painting bereikte hij de statuur van cultfiguur. Hij presenteerde op geheel eigen manier een tv-programma (een online-tutorial avant la lettre) en stal de harten van tallozen met het schilderen van natuurtaferelen vol 'christmas eve snow' en 'mystic mountains'.

De grote navolger Gary Jenkins biedt zijn eigen methode om snel te leren schilderen, zij het niet met landschappen, maar met bloemen en portretten.

Leer snel schilderen o.l.v. een deskundige kunstschilder

  • U werkt achter uw eigen schildersezel, met schildergerei en blanco canvas
  • Binnen de kortste keren krijgt u de grondregels van de nat-in-nattechniek onder de knie, zodat u al snel voortgang maakt
  • Uw schepping wordt na afloop in een handige schilderdoos verpakt, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging

Ruime keuze uit vele heerlijke gerechten

Na de alle creatieve ontspanning van de dag, vervolgt uw bedrijfsuitje aan tafel in dit fijne stadsrestaurant. Er staat een driegangendiner op de planning. De menukaart biedt naast vis namelijk een uitgebreide keuze aan vlees- en vegetarische gerechten. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Ons afdelingsuitje in Maastricht is onder meer te danken aan de Bob Ross Foundation die het gedachtegoed en de schildertrant van Bob onder de aandacht van het grote publiek blijft brengen.

Review personeelsuitje

BL Groningen: "De workshop was erg leuk maar we misten de Bob Ross pruik bij de docent :)! Contact met Stadsarrangement was zeer prettig om het bedrijfsuitje te organiseren. Het was erg leuk."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie