Schilderen als Bob Ross in Groningen

Ontdek de artiest in uzelf. Dit teamuitje in Groningen gaat u schilderen als Bob Ross. Een kunstzinnige workshop met uw collega's!

Plezierig en lekker startpunt van uw personeelsuitje

Op een centraal punt in de zeer levendige binnenstad van Groningen spreken u en uw collega's af. U en uw collega's worden getrakteerd op een welkomstdrankje naar eigen keus.

'Als je dit kunt, kun je alles!'

Bob Ross had een doel: met zijn methode zou ieder mens kunnen leren schilderen. In zijn gedenkwaardige schilder-tutorials bij de TROS genaamd The Joy of Painting verdiende hij de statuur van cultfiguur. Hij presenteerde het televisieprogramma (een onlinetutorial avant la lettre) op bijzondere wijze en bereikte tallozen met het schilderen van landschappen vol 'happy little trees' en 'mystic mountains'. Niet alleen zijn schilderkunst heeft hem voor de vergetelheid behoed, ook zijn optimistische, stimulerende performance met uitspraken die door de jaren heen gebruikt blijven worden, is hier debet aan.

U krijgt les van een ervaren kunstenaar

  • Volledig naar het idee van Bob Ross gaat u een natuurtafereel schilderen achter uw persoonlijke schildersezel
  • U maakt razendsnel een eigen wereld op uw eigen doek achter uw eigen schildersezel :-)
  • Voor het ongeschonden vervoeren van uw kunstwerk, is er een speciale schilderdoos beschikbaar

Het groepsuitje afsluiten met een heerlijk diner

Na de bevrediging die het schilderen u heeft geschonken, gaat u genieten van een verrukkelijk driegangenmenu. Er is elke gang te kiezen uit meerdere lekkernijen. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, geven wij hier vanzelfsprekend gehoor aan.

Onze dank gaat uit naar de Bob Ross foundation. Zij geven cursussen, geven oorkondes uit en houden de herinnering aan Bob Ross levend. Dit deed bij ons het plan ontstaan voor dit bijzondere afdelingsuitje in Groningen.

Review personeelsuitje

BL Groningen: "De workshop was erg leuk maar we misten de Bob Ross pruik bij de docent! Contact met Stadsarrangement was zeer prettig. Het was erg leuk."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie