Schilderen als Bob Ross in Breda

Een kunstzinnig personeelsuitje in Breda. Volg de methodes van Bob Ross en Gary Jenkins o.l.v. een gediplomeerde schilder.

Tref de anderen op een sfeervolle plek voor een gaaf bedrijfsuitje

De innemende Brabantse gezelligheid valt gelijk na aankomst op. Er wordt een welkomstdrankje aan uw gezelschap geserveerd.

'Kunstenaars mogen een beetje anders zijn'

Bob Ross is regelmatig nagedragen dat hij 'fastfoodschilderijen' schiep. In zijn populaire programma The Joy of Painting toverde hij binnen een half uur een landschap op het doek, in zijn eigen stijl en met gebruik van zijn eigen kleurenpalet (Alizarin Crimson, Van Dyke Brown, Phtalo Green). Ondertussen lardeerde hij zijn instructies met licht-filosofische uitspraken over het schilderen, waarvan de titel boven deze alinea een voorbeeld is.

Tegenwoordig heeft Gary Jenkins het stokje overgenomen. Hij richt zich meer op bloemen en portretten.

Er staat een deskundige schildercoach voor de groep

  • Alle deelnemers krijgen hun eigen schildersezel (met linnen en penselen) om binnen korte tijd een landschap te creëren
  • U leert alles over de speciale benadering van een landschap en het gebruik van de 'nat-in-nattechniek'
  • Het kunstwerk wilt u natuurlijk onbeschadigd mee naar huis nemen. Er is hiervoor een bijzondere verpakking beschikbaar

Diner als slot van uw teamuitje

Er wordt een verrukkelijk diner van drie gangen opgediend, zodat u ruim de gelegenheid heeft om na te praten. De keuze per gang is zeer divers. Medewerkers die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen allicht rekenen op onze soepelheid.

Zonder het bestaan van de Bob Ross Foundation zou dit groepsuitje in Breda niet mogelijk geweest zijn. Het is hun goede arbeid dat ons de inspiratie bracht.

Review bedrijfsuitje:

Consumentenbond: "We kregen duidelijk uitleg en de collega's hebben het als leuk en leerzaam ervaren. Verbeterpunt is een introductie met wie Bob Ross was aan het begin van het personeelsuitje, ongeveer de helft van de collega's wist dit niet."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 82 € 94,30
15 - 30 € 79 € 90,85
31 - 60 € 75 € 86,25
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie