Rondvaart en stadswandeling Zwolle

Combineer een ontspannen wandeling met een relaxte rondvaart en neem uw collega's mee naar een leuk restaurant. Lees meer over dit geslaagde personeelsuitje in Zwolle:

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart door Zwolle
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu 

Ontspannen begin van uw bedrijfsuitje in Zwolle

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Zwolle. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart door Zwolle 

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart. Samen vaart u door de prachtige stervormige stadsgracht. U geniet van het contrast tussen de drukte van de stad en de rust en de stilte in het groen. U vaart bijvoorbeeld langs de woonschepen op de stadsgrachten, waarbij de kosten voor alleen al de plek op kunnen lopen tot twee ton. Ook kunt u museum de Fundatie van dichtbij bewonderen. De inwoners noemen de moderne uitbreiding op het dak het dinosaurusei. De tocht gaat verder met het zicht op jaloersmakende herenhuizen die aan het water staan. De Sassenpoort met de kenmerkende hoektorens is één van de belangrijkste hoogtepunten van de stad, en een populaire trouwlocatie. De schipper vertelt u alles over het mooie Zwolle terwijl u geniet van de relaxte sfeer op het water.  

Wandeling met lokale stadsgids

Uw gids staat al voor u klaar op de kade. Hij neemt u met veel plezier mee door zijn stad, en speelt leuk in op de sfeer binnen uw groep. Verstopte binnentuinen, grachtenpanden met schitterende gevels, het Karel V huis, de Sassenpoort inclusief kanon, we kunnen rustig zeggen dat Zwolle veel te bieden heeft. De Peperbus kunt u niet missen. Dankzij de de hoge toren is dit hét oriëntatiepunt in de stad. Zwolle was in haar 'gouden tijden' het centrum voor kunst en cultuur. Dit ziet u terug in de bouwwerken die goed bewaard zijn gebleven.

Zwolle heeft meerdere leuke pleinen, waaronder de Grote Markt. Dit was ooit het centrum van internationale handel, maar is nu een levendig plein met gezellige terrasjes. De gids heeft een mooie route van een uur voor uw groep samengesteld, en laat u een aantal highlights zien. Ook komt u langs onontdekte stukjes stad en door smalle straatjes en steegjes. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Verzorgd diner: 3 gangen keuzemenu

Ook in dit laatste restaurant staat een gezellige tafel klaar voor uw groep. Schuif aan voor het driegangendiner en kies maar waar u zin in heeft! Vis? Vlees? Vegetarisch? De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Er is voor ieder wat wils. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. We werken in Zwolle samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag, het hele jaar door. In Zwolle varen open boten. In de winter geniet u van de feestelijk verlichte stad terwijl u heerlijk onder een warme deken zit.

Review Rondvaart en stadswandeling Zwolle

Kimberley: "Het was goed! Duidelijke communicatie maakt tot en een sfeervol Teamuitje!"

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 77 € 83,93
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 73 € 79,57
61 - 100 € 71 € 77,39
Inclusief
· Ontvangst met een drankje (fris/koffie/thee)
· Rondvaart door Zwolle van 1 uur, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie