Pubquiz Zaandam

Ga uit uw dak tijdens deze superleuke Pubquiz. Kom naar Zaandam voor uw personeelsuitje. Vragen in alle categorieën, dus iedereen kan winnen!

Vriendelijk begin van een veelbelovend teamuitje

In het knusse centrum van Zaandam wordt u gastvrij verwelkomd met een welkomstdrankje.

Een onvergetelijk teamuitje met de Pubquiz in Zaandam!

Daarna heten onze quizmasters u van harte welkom. Als u allemaal plaats heeft genomen (in teams, gezellig aan tafel) begint uw quiz. Elke ronde heeft een pakkend thema en bestaat uit uiteenlopende vragen. Zo krijgt u vragen die te maken hebben met showbizz, film of tv, maar ook met geschiedenis, sport of wetenschap. Onze quizmasters zorgen er bij het bedenken van de vragen voor dat iedereen een inbreng kan hebben. Zo kunt u elkaar als team goed aanvullen. Hoewel het er fanatiek aan toe kan gaan, staat samen plezier hebben uiteraard voorop!  

De vragen worden gesteld door middel van videobeelden. Het zijn vrolijke, pakkende filmpjes die u te zien krijgt. De vragen zijn niet alleen gevarieerd, maar ook altijd up-to-date. Lukt het uw team een zo hoog mogelijke score te halen? Blijf scherp, want als het antwoord op een al gestelde vraag u later tóch nog te binnen schiet, kunt u het alsnog aanvullen!

Onze bevlogen quizmasters maken er elke keer weer een feestje van. Na afloop zetten ze het winnende team in het zonnetje tijdens de gezellige prijsuitreiking. Deze pubquiz is een levendig onderdeel van uw bedrijfsuitje waar nog veel over zal worden nagepraat!

Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er één of meer quizmasters aanwezig voor uw groep.

Lekker uit eten als afsluiter van uw afdelingsuitje

Als het spel is afgelopen en iedereen in een goede stemming verkeert, wandelt u naar een gezellig Zaans restaurant. Met z'n allen geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. De keuze per gang is zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit gerechten met vis, vlees of iets vegetarisch als hoofdingrediënt. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Een groepsuitje in Zaandam is echt een aanrader!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 79 € 90,85
31 - 60 € 71 € 81,65
61 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Pubquiz met videobeelden onder leiding van een quizmaster
- Prijsje voor het winnende team
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie