Pubquiz Volendam

Op zoek naar een teamuitje in Volendam? Deze Pubquiz met collega's is altijd leuk. De vragen kunnen over van alles gaan, dus iedereen doet volop mee!

Hartelijk ontmoetingspunt van uw groepsuitje

In het intieme gezellige centrum ontmoeten u en uw collega's elkaar onder het genot van een welkomstdrankje.

Een onvergetelijk teamuitje met de Pubquiz in Volendam!

Daarna heten onze quizmasters u van harte welkom. Als u allemaal plaats heeft genomen (in teams, gezellig aan tafel) begint uw quiz. Elke ronde heeft een pakkend thema en bestaat uit uiteenlopende vragen. Zo krijgt u vragen die te maken hebben met showbizz, film of tv, maar ook met geschiedenis, sport of wetenschap. Onze quizmasters zorgen er bij het bedenken van de vragen voor dat iedereen een inbreng kan hebben. Zo kunt u elkaar als team goed aanvullen. Hoewel het er fanatiek aan toe kan gaan, staat samen plezier hebben uiteraard voorop!  

De vragen worden gesteld door middel van videobeelden. Het zijn vrolijke, pakkende filmpjes die u te zien krijgt. De vragen zijn niet alleen gevarieerd, maar ook altijd up-to-date. Lukt het uw team een zo hoog mogelijke score te halen? Blijf scherp, want als het antwoord op een al gestelde vraag u later tóch nog te binnen schiet, kunt u het alsnog aanvullen!

Onze bevlogen quizmasters maken er elke keer weer een feestje van. Na afloop zetten ze het winnende team in het zonnetje tijdens de gezellige prijsuitreiking. Deze pubquiz is een levendig onderdeel van uw bedrijfsuitje waar nog veel over zal worden nagepraat!

Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er één of meer quizmasters aanwezig voor uw groep.

Volop kiezen uit smakelijke lekkernijen

Na de Pubquiz gaat u eten in een van de beste eetgelegenheden van het dorp. Er staat een driegangen-maaltijd op het programma dat een uitgebreide keuzevrijheid biedt. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Een sfeervol groepsuitje in Volendam is altijd een belevenis!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 79 € 90,85
31 - 60 € 71 € 81,65
61 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Pubquiz met videobeelden onder leiding van een quizmaster
- Prijsje voor het winnende team
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie