Outdoor Escaperoom Zwolle

Borrelen, een escaperoom in de frisse buitenlucht en een lekker etentje! Maak uw team blij met dit vrolijke bedrijfsuitje in Zwolle!

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Zwolle (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren spelleider via whatsappcontact
  • 3 gangen keuzemenu of all you can eat restaurant

Ontvangst met een drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in hartje stad. In een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame Zwolle

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Lukt het u om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken? Dan kunt u de enige juiste route vinden. Hoe werkt het? Als u in een vakje van de plattegrond het gezochte onderwerp ziet, maakt u een foto. Deze stuurt u via whatsapp naar de spelleider. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden is. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. 

Zwolle: ideale stad voor een geslaagd bedrijfsuitje! 

Zwolle is een ideale stad voor een personeelsuitje. Het heeft mooie grachten, de gezellige Grote Markt, prachtige gevels en leuke achterafstraatjes. Hip en historisch worden hier moeiteloos gecombineerd. U vindt hier trendy koffietentjes en conceptstores maar ook bruine kroegen en bistro's. Deze Hanzestad is perfect voor een geslaagd personeelsuitje. Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u niet alleen langs de bekende highlights, u loopt ook door de verborgen klinkerstraatjes van de binnenstad. Op deze manier is het zelfs voor inwoners van Zwolle een verrassende citygame. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Diner: 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. U kunt kiezen tussen een driegangendiner en een all you can eat restaurant. De bediening ontvangt u hartelijk. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieven. We reserveren in Zwolle bij partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. 

Reviews Outdoor Escaperoom Zwolle

REMO West-Twente: "We hebben leuke middag gehad in Zwolle. De begeleiding was goed, Inge hielp ons goed op weg en was snel met antwoorden en reageren. Al met al hebben we ons zeer goed vermaakt en was het een gezellige middag! Zwolle heeft mooie straatjes en panden, die je nu eens op een andere manier ziet."
Stimuland: "De opdracht en wandeling door Zwolle was perfect. Ook het contact via de app was leuk."
Cynthia (bedrijf uit Zwolle): "Prima arrangement, eten was goed, spel was leuk. Snel geregeld, top"

Laat uw collega's ontspannen borrelen en fanatiek 'citygamen' tijdens dit bedrijfsuitje in Zwolle. Trakteer ze na afloop op een etentje! 

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact
· 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Drankje
15.30 uur Outdoor citygame
18.00 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie