Outdoor Escaperoom Ieper

Beleef een escape-spel de frisse buitenlucht in het centrum van Ieper!

  • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Ieper (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren spelleider spelleider via speciaal ontwikkelde app

Ontvangst

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in hartje stad. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame Ieper

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciaal ontworpen app die één iemand per team dient te downloaden. De Rode Joker, een ietwat crazy wetenschapper, heeft met de tijd gespeeld. Over de stad is nu een ‘Quantumtijdveld’ koepel geplaatst. Aan jullie de taak om de uitgang van deze ‘koepel’ te vinden en te ontsnappen! Om er achter te komen waar de uitgang is moet je achter de GPS-Code van deze geheime uitgang komen. Deze geheime GPS-Code bestaat uit 10 getallen, die moet je binnen de beschikbare tijd zien te verzamelen. Door handig gebruik te maken van de laatste technische snufjes op het gebied van communicatie, zoals videofilmpjes en QR-codes, kunnen jullie achter deze getallen komen. De opdrachten bestaan o.a. uit puzzelopdrachten, vragen over de stad, culturele trivia vragen en uiteraard is het ook mogelijk om leuke vragen over jullie eigen organisatie toe te voegen!

Ontsnap uit Ieper via een mooie route 

Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u niet alleen langs de bekende highlights van de stad. U loopt ook door de verborgen straatjes van het centrum. Op deze manier is het zelfs voor inwoners van de stad een verrassende citygame. Ieper is een prachtige stad met gezellige restaurants, mooie pleinen en leuke achterafstraatjes. Perfect voor een geslaagde personeelsuitstap!  Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Laat uw collega's fanatiek 'citygamen' tijdens deze bedrijfsuitstap in Ieper.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 30 € 25 € 30,25
31 - 60 € 24 € 29,04
61 - 100 € 23 € 27,83
Inclusief
· Outdoor Escaperoom spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact

Het arrangement is op elk door u gewenst tijdstip mogelijk. Wij informeren u graag naar de vele mogelijkheden.

Reserveren Meer informatie