Outdoor Escaperoom Alkmaar


Laat uw collega's ontspannen borrelen en fanatiek 'citygamen' tijdens dit bedrijfsuitje in Alkmaar. Trakteer ze na afloop op een etentje! 

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Alkmaar (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren spelleider via whatsappcontact
  • 3 gangen keuzemenu of all you can eat restaurant

Uw personeelsuitje begint met een drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in hartje stad. Alkmaar is een stad waar je een goed humeur van krijgt. Het heeft een prachtig historisch centrum met mooie grachten. Overal zijn leuke winkels en boetiekjes te vinden. De stad zit ook nog eens tjokvol leuke restaurants en hippe barretjes. U ontmoet elkaar in één van deze gezellige restaurants voor een drankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame Alkmaar

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Lukt het u om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken? Dan kunt u de enige juiste route vinden. Hoe werkt het? Als u in een vakje van de plattegrond het gezochte onderwerp ziet, maakt u een foto. Deze stuurt u via whatsapp naar de spelleider. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden is. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. 

Ontsnap uit Alkmaar via een mooie route 

Alkmaar is een stad waar je een goed humeur van krijgt. Het heeft een prachtig historisch centrum met mooie grachten en overal zijn leuke winkels en boetiekjes te vinden. De stad zit ook nog eens tjokvol met leuke restaurants en hippe barretjes. Perfect voor een geslaagd personeelsuitje! Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u niet alleen langs de bekende highlights van de stad. U loopt ook door achterafsteegjes en verborgen klinkerstraatjes. Op deze manier is het zelfs voor Alkmaarders een verrassende citygame. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Diner: 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. U kunt kiezen tussen een driegangendiner en een all you can eat restaurant. De bediening ontvangt u hartelijk. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieven. We reserveren in Alkmaar bij partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. 

Maak uw team blij met dit originele bedrijfsuitje in Alkmaar!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact
· 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Drankje
15.30 uur Outdoor citygame
18.00 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie