Outdoor Cityquiz Mechelen

Maak kennis met de mooiste highlights van Mechelen tijdens deze spannende puzzeltocht door de stad!

Ontvangst

Uw teamuitstap in Mechelen begint in het centrum van Mechelen waar u zich verzamelt.

Spannende puzzeltocht door Mechelen

Met de Outdoor Cityquiz ontdekt u Mechelen pas echt. Hoe werkt het precies? De speciale app kan gedownload worden via de Google Play Store (Android), of via de App Store (Iphone). Met een code start u uw versie van het spel op uw eigen smartphone.

Op uw scherm ziet u de plattegrond van Mechelen waarin u zelf beweegt. De rode pointers zijn de highlights van de stad. Nadert u de rode pointer op 15 meter, dan verschijnt er een vraag over deze highlight. De vraag is altijd ter plekke te beantwoorden, er hoeft dus niet gegoogled te worden voor het antwoord. Kijk dus goed naar wapenschilden, jaartallen en informatiebordjes. Op deze manier komt u langs 20 highlights en weet u na afloop alles over Mechelen.

In teams of individueel

De Outdoor Cityquiz kan gespeeld worden op de Iphone (IOS) of op een Android (o.a. Samsung) smartphone. Iedereen krijgt een eigen versie van het spel op zijn smartphone, u hoeft dus niet met een groepje 1 smartphone te delen. Het leukste is in groepjes van 4-6 deelnemers de stad in te gaan en dat iedereen de vragen zo goed mogelijk probeert te antwoorden. Aan het eind van het spel kan je je totaalscore vergelijken met anderen. Tijdens het spelen is het ook mogelijk de app pauzeren om bijvoorbeeld ergens een terrasje te pakken. 

Groepsgrootte
6 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 21 € 25,41
10 - 30 € 18 € 21,78
31 - 60 € 15 € 18,15
61 - 200 € 14 € 16,94
Inclusief
- Outdoor Cityquiz waarbij iedereen het spel op zijn smartphone speelt (2 uur)

Reserveren Meer informatie