Moordspel in Utrecht

Bij het diner samen met uw collega's een misdrijf ophelderen. 

Voorspoedige inleiding tot uw teamuitje

Bij aankomst maakt u kennis met de Utrechtse gezelligheid. U wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

Met uw collega's de moordenaar vinden

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Utrecht, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Heerlijk diner helpt de speurders op weg

Wijd en zijd is bekend dat het beste recherchewerk plaatsvindt tijdens een heerlijk etensmaal. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Het opsporingsteam moet zo veel mogelijk genieten om tot resultaat te geraken. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Reviews van het personeelsuitje

Ordice Vyent: "Het bedrijfsuitje was over het algemeen genomen heel leuk en iedereen is hiermee een ervaring rijker geworden. Het moorddiner was leuk en erg verrassend. Het was op goed georganiseerd. Het eten was iets minder."

UMC: "De deelnemers waren erg enthousiast en we hebben positieve reacties gehad! De ontvangst met koffie/thee en gebak was goed verzorgd. De stadswandeling werd als zeer informatief en leuk ervaren, omdat de gidsen op een enthousiaste manier over de stad wisten te vertellen. Het moorddiner beviel ook uitstekend! De acteur wist alle medewerkers op een enthousiaste wijze en op verschillende manieren bij de groep te betrekken. De afwisseling tussen het moordspel en avondeten was goed met elkaar in verhouding. We hebben ervan genoten!"

E.A. Bijl: "Wij hebben een moorddiner mogen ervaren in een gezellig restaurant aan de gracht in Utrecht. Dat was erg spannend & soms verwarrend ;) maar ook erg gezellig. Alles wat je wenst van een gezellig teamuitje. Bedankt hiervoor."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie