Moordspel in Dordrecht

Wie heeft een geheimzinnige dood op zijn geweten? 

Een gastvrij welkom van uw bedrijfsuitje

U wordt hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje in het avontuurlijke stadshart van Dordrecht. 

Aan u de taak de dader te ontmaskeren

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Dordrecht, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Een smakelijk diner draagt bij aan de oplossing

Iedereen weet inmiddels dat de grootste moordzaken in de geschiedenis aan tafel zijn opgelost. Om zo goed mogelijk bij te dragen aan het welslagen van uw taak, hebben wij om die reden een heerlijk driegangendiner voor u bereid.

Per gang is er extra veel keuze aan lekkernijen, opdat wij ook ons steentje bijdragen. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Review

FBTO"Hoewel het ons in het begin redelijk ingewikkeld leek, lieten wij ons als groep al snel in het verhaal meeslepen. Deze activiteit was hilarisch. We hebben dan ook lang nagepraat over deze ervaring. Het eten was gewoon goed, de service prima. Onze dank en complimenten voor dit leuke bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie