Meesterbrein tocht Mechelen - NIEUW!

Verken de stad met een spannende puzzeltocht en ontdek wie van u het meesterbrein is! Lees meer over deze teamuitstap in Mechelen.

Ontvangst in Mechelen

Uw teamuitstap in Mechelen begint in het centrum van Mechelen waar u zich verzamelt.

Meesterbrein tocht

Gewapend met onze speciale app op uw smartphone begeeft u zich in de stad om het Meesterbrein spel te spelen. Op de plattegrond in de app, die uw bewegingen volgt, vindt u rode pointers met vragen. Deze vragen omvatten een mix van stadsweetjes, raadsels en algemene kennisvragen die uw Meesterbrein op de proef stellen. Hoewel elke deelnemer het spel individueel kan spelen, is het meestal het leukst om samen te werken in teams van 4-6 personen. Los samen de raadsels op, kraak de codes en verzamel kennis om het Meesterbrein te worden

In teams of individueel

De Meesterbrein tocht kan gespeeld worden op de Iphone (IOS) of op een Android (o.a. Samsung) smartphone. Iedereen krijgt een eigen versie van het spel op zijn smartphone, u hoeft dus niet met een groepje 1 smartphone te delen. Het leukste is in groepjes van 4-6 deelnemers de stad in te gaan en dat iedereen de vragen zo goed mogelijk probeert te antwoorden. Aan het eind van het spel kan je je totaalscore vergelijken met anderen. Tijdens het spelen is het ook mogelijk de app pauzeren om bijvoorbeeld ergens een terrasje te pakken.

Nodig uw collega's uit voor deze teambuilding activiteit in Mechelen!

Groepsgrootte
6 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 21 € 25,41
10 - 30 € 18 € 21,78
31 - 60 € 15 € 18,15
61 - 200 € 14 € 16,94
Inclusief
- Meesterbrein tocht waarbij iedereen het spel op zijn eigen smartphone speelt (1,5 - 2 uur)

Reserveren Meer informatie