La Casa del Banco Zutphen

Beroof nu eindelijk zelf een bank, tijdens dit Virtual Reality bedrijfsuitje in Zutphen!

Ontvangst

U wordt in een gezellig restaurant ontvangen met een welkomstdrankje naar keuze.

Virtual reality, betreedt een nieuwe wereld

El professor heeft een waterdicht plan uitgedacht om de beroemde Banco Español te beroven. Uiteraard zal de overval geweldloos verlopen... daarvoor is hij op zoek naar een topteam voor de uitvoering van het plan. Maar gaat alles wel volgens plan en lukt het uw team goed met elkaar samen te werken?

La Casa del Banco

Het spel wordt gespeeld in teams van 4-6 personen. Elk team krijgt een Virtual-reality bril waarmee raadsels en puzzels opgelost worden in locaties die ook in de serie terug komen, zoals het klaslokaal, het Muntgebouw, de kluis en de metro. Terwijl de persoon met de Virtual Reality bril omschrijft wat hij of zij ziet, denkt de rest van het team mee met het oplossen van de puzzels. Goed communiceren is hierbij cruciaal. Nadat de puzzel is opgelost krijgt de volgende deelnemer de Virtual Reality bril. Lukt het uw team binnen 1,5 uur de Banco Español te beroven?

Diner

U sluit dit bijzondere groepsuitje in Zutphen gezellig samen af met een heerlijk driegangen keuzediner. Uiteraard houden wij het gehele personeelsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Groepsgrootte
12 - 30 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 19 € 85 € 97,75
20 - 30 € 83 € 95,45
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Virtual reality spel La Casa del Banco
- Begeleiding door een instructeur ter plaatse
- Prijsje voor het winnende team
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie