Kroegsport Roermond


Wilt u een origineel bedrijfsuitje organiseren in Roermond? Maak uw collega's dan blij met dit ontspannen kroegsport arrangement!

  • Ontvangst met drankje
  • Kroegsport: toernooi met 4 activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes tijdens kroegsport zijn inclusief 
  • 3 gangen keuzediner

Goed begin van uw teamuitje in Roermond

In een gezellig café in hartje stad ontmoet u elkaar. De spelleider ontvangt u hartelijk en biedt u een drankje aan. Hierna begint u met de kroegsport, die uit 4 activiteiten bestaat. Bent u goed in darten? Kunt u biertappen als de beste? Probeer bij elke activiteit - onder het genot van een drankje - zoveel mogelijk punten te verdienen! Bij grotere groepen stellen we het programma in overleg met u samen. Tijdens de kroegsport zijn de drankjes inbegrepen.

De populaire onderdelen van kroegsport in Roermond

  • Ezelen is altijd gezellig en spannend tegelijk.
  • Tijdens de punquiz krijgt u de kans als kenner uit de bus te komen.
  • Troef uw collega's af tijdens het darttoernooi!
  • Hoe zit het met uw skills achter de bar? Tap het mooiste biertje! 

Wie wordt de Kroegsport kampioen?

Wie van uw collega's blijkt de meest allround kroegtijger te zijn? De punten worden geteld en de spelleider zorgt voor een gezellige prijsuitreiking. Onder luid gejuich van alle deelnemers wordt de winnaar met roem en respect overladen. Hier hoort natuurlijk een leuk prijsje en een laatste drankje bij. Hierna neemt u afscheid van de spelleider en is het tijd voor een lekker etentje.

3 gangen keuzediner

In een van de leukste restaurants van Roermond is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. Hier sluit u dit uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Roermond samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Review bedrijfsuitje

Jolanda (bedrijf uit Weert): ". Het contact met Stadsarrangement verliep prima. Er is goed meegedacht. En er was ruimte om een programma op maat te maken."
Vriendenclub Wülers: "We hebben ons kostelijk vermaakt mede dankzij de mensen van Stadsarrangement. Op vrijdag hadden wij kroegsport met een heerlijk driegangen diner in de binnenstad Roermond.Het eten was erg lekker, in de kroeg hebben we weinig spellen gedaan.(HAHAHA) Wij werden verrast met een geweldige gastvrouw, de avond was te gauw voorbij, SUPER, SUPER, SUPER, echt een aanrader."

Roermond rolt de rode loper voor u uit. Verras uw team met dit vrolijke bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 83,55
31 - 60 € 72 € 80,21
61 - 100 € 69 € 76,87
Inclusief
· Kroegsport met 4 onderdelen
· Drankjes tijdens de kroegsport
· Spelbegeleiding
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Kroegsport
17.00 uur Prijsuitreiking
17.15 uur 3 gangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? We bekijken graag of dit mogelijk is. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie