How to lose a Million Deventer - Coronaproof

Miljonair voor een dag! Raak uw kapitaal kwijt door inventief te zijn en een beetje gemeen. Laat uw collega's bulken van het geld en triomfeer in de straten van Deventer!

Gastvrij onthaal in een lokale horecazaak

U ontmoet de andere miljonairs-in-spe in een gezellig restaurant in de historische binnenstad. Na een warm ontvangst wordt u getrakteerd op een drankje. Als de glazen bijna leeg zijn, legt de spelinstructeur de bedoeling van het spel uit. De groep wordt in teams opgesplitst en de speciaal voor dit event ingestelde smartphones worden ingeschakeld.

Ludieke opgaven op schilderachtige plaatsen in de stad!

  • U gaat met uw team de stad in. U heeft € 1.000.000,- op zak. Voer knotsgekke opdrachten uit en beantwoord allerhande vragen. Zorg dat u snel aan de bedelstaf raakt!
  • Het is de omgekeerde wereld: Speel goed en uw vermogen krimpt. Lever in aan scherpte en uw fortuin vermeerdert ogenblikkelijk.
  • De strijd laait pas echt op als teams elkaars vermogen trachten op te waarderen óf elkaar een uitdaging sturen voor een rechtstreeks duel!
  • De bijgewerkte saldi van alle teams zijn gedurende het hele spel te zien op het scherm van de mobiel.
  • Ten slotte wordt er nog een glaasje geschonken en wacht er op het beste team een prijsje!

Een culinair feestje als slotscène van uw groepsuitje

Na de commotie van deze vermakelijke City Outdoor Game, zoekt u een beregoed restaurant op. Er staat een driegangen-maaltijd op de planning. Het biedt een ruime keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen bedrijfsuitje, tot in de puntjes geregeld.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant speelt u in teams van 5-6 personen, uiteraard houdt u 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 72 € 82,80
25 - 39 € 69 € 79,35
40 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie