How to lose a Million Winterswijk

Ontvang gekke opdrachten en vragen op de meest schilderachtige locaties van het stadscentrum. Een enerverend bedrijfsuitje in Winterswijk!

Begroet elkaar in een sfeervol restaurant voor een leuk groepsuitje

U en uw naaste medewerkers ontmoeten elkaar in een sfeervol restaurant in het centrum van de stad. Na een gastvrij onthaal wordt u vertroeteld met iets te drinken. Onze spelinstructeur doet de bedoeling van het supergave stadsspel uit de doeken. 

In no time € 1.000.000,- kwijt! Spek de kas van de andere teams…

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Overvloedig genieten van de heerlijkste lekkernijen

Het enerverende stadspel is afgelopen. De prijzen zijn uitgedeeld. U en uw team gaan lekker uit eten in een van de best aangeschreven restaurants van de stad. Er staat een driegangenmenu op het programma. Het biedt een riante keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Verras uw collega's met een zinderend, bijzonder en onvergetelijk personeelsuitje!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie