How to lose a Million Volendam

Een origineel teamuitje. Wees pienter en gehaaid! Verspeel in recordtempo een fortuin in de authentieke straatjes van het oude vissersdorp!

Plezierig startpunt van uw bedrijfsuitje

U ontmoet uw collega's in een knus restaurant in de gezellige dorpskern. Onder het genoegen van een verkwikkend aperitief voelt u zich al snel de koning te rijk. 

Op elke markante plek een grappige opdracht op uw telefoonscherm!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Gezellig dineren aan een weelderig gedekte eettafel

Als het enerverende stadsspel ten einde is en de winnaars hebben hun prijs ontvangen, is het tijd om lekker te gaan eten. Er staat een driegangen-diner op het programma. Het biedt een uitgebreide keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant speelt u in teams van 5-6 personen, uiteraard houdt u 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review How to lose a million Volendam

Heymans Infra B.V.: "Leuk spel, alleen jammer dat er niet echt tijd is om te genieten van de omgeving of om even een drankje onderweg te doen (onze groep was hier te fanatiek voor ivm spel) Het was een geslaagde dag, iedereen heeft genoten."

Aan het eind kijkt u terug op een lekker actief groepsuitje, waarbij u en uw collega's elkaar van een hele nieuwe kant hebben leren kennen.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie