How to lose a Million Venlo

Bij dit bloedstollende teamuitje krijgt u vragen en voert u grappige opdrachten uit op de mooiste plaatsen van de eeuwenoude binnenstad!

Plezierig onthaal in een plaatselijke eetgelegenheid

U en uw vakgenoten ontmoeten elkaar als miljonairs-in-spe in een sfeervol etablissement in het centrum van Venlo. Na een aangenaam ontvangst wordt u in de watten gelegd met iets te drinken. 

Raak uw vermogen kwijt door slim te zijn en een klein beetje gemeen

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Aanschuiven in een kostelijk restaurant

De City Outdoor Game is afgelopen. De prijzen zijn uitgedeeld. U en uw collega's bezoeken een van de best aangeschreven eetzaken van de stad. Er staat een driegangenmenu op het programma. Het biedt een uitgebreide keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Aan het eind kijkt u terug op een superleuk personeelsuitje, waarbij u en uw collega's elkaar van een hele nieuwe kant hebben leren kennen.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie