How to lose a Million Deventer

Miljonair voor een dag! Raak uw kapitaal kwijt door inventief te zijn en een beetje gemeen. Laat uw collega's bulken van het geld en triomfeer in de straten van Deventer!

Gastvrij onthaal in een lokale horecazaak

U ontmoet de andere miljonairs-in-spe in een gezellig restaurant in de historische binnenstad. Na een warm ontvangst wordt u getrakteerd op een drankje. Als de glazen bijna leeg zijn, legt de spelinstructeur de bedoeling van het spel uit. 

Ludieke opgaven op schilderachtige plaatsen in de stad!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Een culinair feestje als slotscène van uw groepsuitje

Na de commotie van deze vermakelijke City Outdoor Game, zoekt u een beregoed restaurant op. Er staat een driegangen-maaltijd op de planning. Het biedt een ruime keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen bedrijfsuitje, tot in de puntjes geregeld.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie