How to lose a Million Utrecht - Coronaproof

Een origineel personeelsuitje. Laat u verrassen door leuke vragen en ludieke opdrachten verbonden aan markante plekken rondom De Domtoren!

Hartelijke opmaat voor een superleuk bedrijfsuitje

De aangewezen locatie om elkaar te ontmoeten is een geriefelijk eetcafé in de binnenstad. Na een aangenaam welkom wordt u verwend met iets te drinken en een kleine versnapering. Het spel wordt gespeeld met behulp van speciaal ingestelde smartphones. Elk team - dat u zelf mag samenstellen - staat in verbinding met de spelinstructeur. Vragen en opdrachten verschijnen op het scherm wanneer u markante plekken in het centrum van Utrecht bezoekt.

Wees clever en gewiekst! Verspeel in recordtempo een vermogen

 • Het is een aanlokkelijk idee! U mag een miljoen euro verspelen en bezoekt tegelijk de mooiste plekjes van de Utrechtse binnenstad.
 • Slim zijn en goede antwoorden geven kost geld. Alles wat u minder goed of zelfs verkeerd doet, leidt tot groeicijfers.
 • De strijd gaat pas goed los wanneer teams elkaar hoge bedragen gaan toespelen óf een rechtstreeks duel aangaan!
 • De actuele saldi van alle teams zijn permanent te volgen op het scherm van de mobiel.
 • Dit enerverende gezelschapsspel wordt afgesloten met een drankje en een prijs voor de winnaars!

Aanschuiven voor het culinaire hoogtepunt

Wanneer de zeer verdiende prijs voor het team met het minste geld is uitgereikt, schuift u aan in een supergezellige eetgelegenheid. Er staat een driegangen-maaltijd op de planning. Het biedt volop keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen personeelsuitje, tot in de puntjes geregeld. Een aanrader!

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant speelt u in teams van 5-6 personen, uiteraard houdt u 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Reviews How to lose a million Utrecht

Mevrouw L.T. Tensen: “Leuk om in groepjes door een onbekende stad te lopen en door het zoeken naar de foto´s bekijk je de stad op een andere manier dan je normaal zou doen. Begeleiding was goed. Drankje vooraf en eten in het restaurant was prima geregeld!”
Vreugdenhil: "Op een zonnig terras aan de gracht werden we goed verzorgd met hapjes en drankjes. Na afloop werden de foto's getoond die door de teams zelf gemaakt waren. Dat leverde hilarische taferelen op. Een zeer geslaagd bedrijfsuitje."
Mevrouw A. Smit: "We hadden echt een onwijs leuke dag gehad. Het spel was heel goed in de smaak gevallen. Iedereen vond het leuk. Leuke opdrachten. Enig minpuntje, bij sommige punten pikte de telefoon de opdracht niet goed op. Moesten we een aantal keer heen en weer lopen wou de vraag in beeld komen. Maar verder top. Goed ook qua loopafstand. Ook het eten was goed verzorgd." 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 72 € 82,80
20 - 50 € 69 € 79,35
51 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes