How to lose a Million Haarlem - Coronaproof

Begin met een kapitaal en raak pijlsnel berooid! Speel dit knotsgekke bedrijfsuitje in het bruisende stadshart van Haarlem!

Hartelijk ontmoetingspunt van uw personeelsuitje

De meest ideale locatie om elkaar te begroeten is een sfeervol eetcafé in de binnenstad. Na een aangenaam welkom wordt u vertroeteld met iets te drinken en een kleine versnapering. Onze spelcoach vraagt om een moment stilte. Het altijd leuke en avontuurlijke spel wordt kort uitgelegd. Nadat er teams zijn gemaakt, worden de speciaal geprepareerde smartphones ingeschakeld. Hiermee staat u in contact met de spelleiding: u ontvangt opgaven en verstuurt de antwoorden en creatieve uitwerkingen ervan.

Grappige taakjes uitvoeren op schilderachtige locaties in de stad!

  • U komt van uw geld af door vragen (bijvoorbeeld over Haarlem zelf) te beantwoorden en door de ludieke opdrachten creatief uit te voeren.
  • Extra opwindende optie is het zetten van een val voor een concurrerend team. U laat ergens geld achter dat verdwijnt tegen hun zin in de zakken van wie daar passeert óf door een rechtstreeks duel te regelen.
  • Houd de scores van alle andere teams in de gaten op de smartphone.
  • Dit superleuke spel wordt afgesloten met een drankje en een prijs voor de winnaars!

Een culinair feestje als kers op de taart

Als deze City Outdoor Game ten einde is en de winnaars hebben hun prijs ontvangen, is het tijd om lekker te gaan eten. Er staat een driegangenmenu op de planning. Het biedt volop keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant speelt u in teams van 5-6 personen, uiteraard houdt u 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review How to lose a million Haarlem

Kenneth: "Het was een leuke dag! Een leuk spel en tevens mooi weer, niet onbelangrijk. Iedereen was erg enthousiast. Leuk spel, goed georganiseerd. Tijdsduur van het spel was ook goed. Het eten was ook goed."

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen groepsuitje, tot in de puntjes gecoördineerd.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 72 € 82,80
20 - 50 € 69 € 79,35
51 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes