How to lose a Million Amersfoort - Coronaproof

Miljonair voor een dag! Raak uw vermogen kwijt door clever te zijn en een vleugje gemeen. Laat andere teams bulken van het geld. Vier uw teamuitje in het centrum van Amersfoort!

Fijne binnenkomst voor uw groepsuitje

U en uw collega's ontmoeten elkaar in een knus restaurant in het centrum van de stad. U wordt van harte welkom geheten met een glaasje naar keuze en een lekker hapje. Elk team - dat u zelf mag samenstellen - krijgt de beschikking een speciaal geprepareerde smartphone. Hiermee staat u permanent in verbinding met de spelinstructeur. Ook krijgt u op dit toestel vragen en opdrachten binnen wanneer u mooie locaties in Amersfoort passeert.

Grappige opgaven uitvoeren op de prachtigste locaties!

 • Uw team moet € 1.000.000,- zien te verspelen. Zorg dat u de vragen en opdrachten goed en creatief uitvoert.
 • Het team dat het slimste speelt ziet weldra de bodem van de schatkist. Een team dat eventjes de weg kwijt is, verwerft al spoedig zicht op een Ferrari en een boot!
 • Laat geldbedragen achter voor andere teams op bepaalde locaties óf zoek een-op-een ontmoeting met een concurrerend team!
 • Gedurende het gehele spel blijft u ingelicht over de geldtotalen van alle andere teams.
 • Afsluitend drinkt u een afzakkertje op de goede afloop en de eindwinnaars krijgen een verrassing!

Aanschuiven in een heerlijk restaurant

Na de zich snel afwisselende voor- en tegenspoed van dit altijd leuke gezelschapsspel, zoekt u een goed aangeschreven restaurant op. Er staat een driegangen-maaltijd op het programma. Het biedt een riante keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant speelt u in teams van 5-6 personen, uiteraard houdt u 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review How to lose a million Amersfoort

Michael (bedrijf uit Zwolle): "Zeer leuk uitje! Activiteit werd goed uitgelegd en het spelmateriaal zag er goed uit. Ook uiteindelijke powerpoint werd goed ontvangen waarbij kon worden gezien welke foto’s waren gemaakt en welke routes werden gelopen. Het eten was ook goed verzorgd!"

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen bedrijfsuitje, tot in de puntjes geregeld. Een aanrader!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 72 € 82,80
20 - 50 € 69 € 79,35
51 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes