Het Grote Collegaspel Volendam

Een gezellig bedrijfsuitje in Volendam? Wie is wie, wie is wat in uw organisatie? Deze entertainende quiz is gebaseerd op Ranking the Stars!

In de dorpskern van Volendam wordt u vriendelijk welkom geheten

Wij kozen voor de fijne omgeving van een lokaal restaurant als start van uw personeelsuitje. U en uw collega's worden in de watten gelegd met een overheerlijk drankje naar keuze. Een goed idee is altijd om voor het gezelschapsspel aanvangt nog vlug wat persoonlijke feitjes los te weken van uw collega's ;-)

Zonder Paul de Leeuw is de quiz net zo hilarisch!

  • Het eerste onderdeel gaat u de andere deelnemers 'ranken'! U krijgt kwesties op als: 'Wie van je collega's kan het beste zingen? En waarom?' of 'Wie heeft de auto met de hoogste kilometerstand?' Een rangschikking maken elkaar is aansluitend een uitdagende opdracht!
  • Het tweede onderdeel is ten minste even leuk! U krijgt vragen van meer individuele aard als 'Wie vindt Hans Teeuwen het grappigst en wie Youp van het Hek?' en schat ook antwoorden van uw collega's in op vragen als 'Waar word je enthousiast van/krijg je energie van?' of 'Hoeveel verschillende landen buiten Europa heb je bezocht?'
  • Als derde onderdeel hebben wij het speeddaten aangepast op dit superleuke spel. U komt tegenover verschillende collega's te zitten en dient in korte tijd zoveel mogelijk informatie te verzamelen. De enerverende vragenronde achteraf bepaalt of u goed geluisterd hebt ;-)
  • De gezellige spelleider zorgt ervoor dat de sfeer positief en feestelijk blijft.
  • Degene die het best heeft gescoord, neemt een aantrekkelijk presentje mee naar huis.

Een driegangendiner als heerlijke afsluiter

Bruisend als Volendam is, zijn er legio eetgelegenheden om voor uw teamuitje uit te kiezen. Wij selecteerden een van de best aangeschreven restaurants in de befaamde dorpskern. Elke gang is er de keuze uit diverse lekkernijen. Vis, vlees, vegetarisch, de menukaart is zeer gevarieerd! Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening.

Volendam heeft alles in zich voor een onvergetelijk groepsuitje! En wilt u dit uitje inzetten als teambuildinginstrument, weet dan dat u ook zelf vragen kunt indienen voor de quiz.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie