Het Grote Collegaspel Venlo

Op zoek naar een teamuitje in Venlo? Teambuilding van de eenentwintigste eeuw. Het is gebaseerd op Ranking the Stars!

Tref uw collega's in centrum Venlo voor een bedrijfsuitje

De ontvangst vindt plaats in de het knusse centrum van Venlo. U krijgt een heerlijk glas wijn (of een ander drankje naar keuze) aangeboden. Gezellig met elkaar babbelend, probeert iedereen nog vlug even wat info over collega's te scoren, teneinde dit te kunnen inzetten bij dit gezelschapsspel.

Net zo verrassend als Ranking the Stars!

  • Het eerste onderdeel doet al gelijk een aanslag op uw lachspieren. De quizmaster stelt kwesties aan de orde als 'Wie van je collega's is de grootste avonturier? En waarom?' of 'Wie krijgt de meeste verkeersboetes?' en de deelnemers dienen daar een volgorde van op te stellen. Welke collega schat u het hoogst in?
  • Persoonlijke vragen zijn het tweede onderdeel. U krijgt opgaven als 'Wie is getrouwd en wie niet?' en tegelijkertijd maakt u een prognose van de antwoorden die de anderen hebben ingevuld op onder andere 'Wat is je grootste hobby?' of 'Waar heb je het meest spijt van?'
  • Het derde onderdeel is een speeddate-sessie waarbij u tegenover verschillende collega's komt te zitten. Ziet u kans het naadje van de kous te vinden en weet u dit te verzilveren tijdens de flitsende vragenronde a afloop?
  • Tijdens het spel is er sprake van een fijne, collegiale sfeer. Daar zorgt onze gezellige spelleider wel voor!
  • Voor de winnaar, degene die het meeste van zijn collega's weet, ligt er een aardigheidje klaar!

Een goed restaurant bezoeken als slot van uw groepsuitje

Als het onthullende spel ten einde is, gaat u met zijn allen lekker nagenieten van een kostelijke maaltijd bestaand uit drie gangen. Elke gang is er een uitgebreide variëteit aan smakelijkheden. Voor Collega's die zeker voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Review Het grote collegaspel Venlo

Tandartsenpraktijk Venlo: "Ranking de collega's was erg grappig ! Anna deed het superleuk! Aanrader voor andere bedrijven. Erg klantvriendelijke medewerkers en snelle response. Goed bereikbaar (telefonisch en per email) Bedankt en wie weet tot een volgende keer !"

Omdat samenwerken en teamgeest in dit spel zo belangrijk is, is dit afdelingsuitje is ook uitermate gepast als teambuildinguitje. Wilt u daarbij uw eigen vragen inzetten? Dat is altijd mogelijk.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie