Het Grote Collegaspel Lelystad

Origineel personeelsuitje in Lelystad. Leer uw collega's (inschatten tijdens deze onthullende quiz, net zo leuk als Ranking the Stars...

Plezierig en lekker begin van het arrangement

In een prettige ambiance begroeten u en uw collega's elkaar voor een super afdelingsuitje. Alle deelnemers worden verwend met een heerlijk glas wijn of ander drankje naar keuze. Snel nog wat informatie vergaren over uw collega's? Leg uw oor te luisteren bij deze en gene om straks sterk te staan bij dit gezelschapsspel!

Net zo onthullend als Ranking the Stars!

  • Het gezelschapsspel begint al direct hilarisch! Het eerste onderdeel komt met kwesties als 'Wie van je collega's heeft de meeste verkering gehad? En waarom?' of 'Wie heeft de duurste fiets?' waarop de deelnemers een rangorde moeten opgeven. Hoe goed kent u de stagiaire?
  • Individuele vragen vormen het tweede onderdeel. U krijgt opgaven als 'Wie kijkt het liefste Studio Sport en wie Buitenhof?' en ondertussen maakt u een raming van de antwoorden die collega's hebben gegeven op bijvoorbeeld 'Welke sport beoefen je?' of 'Wat was je grootste blunder?'
  • Het meest spectaculair is het derde onderdeel van dit superleuke spel! U gaat speeddaten met diverse deelnemers. Tracht in korte tijd zoveel mogelijk uit te vissen over de persoon tegenover u. In de vragen die de presentator vervolgens op u afvuurt, kunt u uw in korte tijd opgedane kennis spuien!
  • De presentatie van onze gezellige presentator draagt bij aan de leuke, collegiale sfeer!
  • Met een leuk presentje voor de winnaar sluiten we het spel af.

Culinair genieten in een heerlijk restaurant

Als iedereen is bijgekomen van de ontboezemingen van het spel, vervolgt uw bedrijfsuitje met lekker te gaan eten. Het biedt een ruime keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Dit groepsuitje is ook bijzonder gepast als teambuilding-evenement. U leert uw collega's op een nieuwe manier kennen. En als uw hierbij uw eigen vragen wilt gebruiken, dan bieden wij hier natuurlijk al onze medewerking voor.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie