Het Grote Collegaspel Leerdam

Een gezellig bedrijfsuitje in Leerdam. In dit leuke spel vragen collega's elkaar het hemd van het lijf. Net zo geinig als Ranking the Stars!

Warm onthaal van uw personeelsuitje

De innemende Overijsselse gezelligheid valt meteen na aankomst op. Met een smakelijk drankje in de hand, zult u hiervan genieten! Zorgt u ervoor dat u snel nog wat smeuïge informatie over uw collega's te weten komt, die u straks kunt gebruiken in het gezelschapsspel!

Laat u verrassen en aan het lachen maken!

  • Het eerste onderdeel is meteen al behoorlijk pittig! U wordt vragen gesteld als 'Wie van je collega's is het meest resultaat gericht? En waarom?' of 'Wie heeft de meeste stempels in zijn paspoort?' en naar aanleiding daarvan maakt u een hiërarchie van elkaar. Maakt u de beste inschatting??
  • Het tweede onderdeel krijgt u persoonlijk vragen over uw voorliefdes op allerlei terrein. Bijvoorbeeld 'Weke collega is vegetariër?' tegelijkertijd schat u in wat de andere deelnemers hebben geantwoord op opgaven als 'Waar word je enthousiast van/krijg je energie van?' of 'Je bent gevraagd voor Speaker's Corner waar zou jouw lezing over gaan?'...
  • Het derde onderdeel is een speeddate-sessie waarbij u tegenover verscheidene collega's komt te zitten. Ziet u uw kans schoon het naadje van de kous te vinden en weet u dit te verzilveren tijdens de flitsende finaleronde na afloop?
  • De wijze van presenteren van onze gezellige spelleider waarborgt een ontspannen, collegiale sfeer.
  • Voor de winnaar, degene die het meeste van zijn collega's weet, ligt er een aardigheidje klaar!

Driegangen keuzemenu als hoogtepunt

Als het spel ten einde is, gaat u met zijn allen lekker nagenieten van een kostelijke maaltijd bestaand uit drie gangen. Elke gang is er een uitgebreide variëteit aan smakelijkheden. Zijn er collega's die niet alles mogen eten, houden wij hier uiteraard rekening mee.

Laat uw team van medewerkers dit zeer aan te raden afdelingsuitje ervaren! Wellicht ziet u er ook een kans in om uw team dichter bij elkaar te brengen. Bedenk in dat geval dat u welkom bent uw eigen vragen bij ons in te leveren, zodat wij ze in de quiz kunnen inpassen.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie