Het Grote Collegaspel Eindhoven

Een feestelijk bedrijfsuitje in Eindhoven. In dit fijne spel vragen collega's elkaar het hemd van het lijf. Net zo geinig als Ranking the Stars!

Tref elkaar in een sfeervol restaurant

De aangename start van uw teamuitje is sfeervol in een lokaal etablissement. In een gezellige ambiance geniet u samen van een drankje naar keuze. Babbel vooral nog veel met elkaar, hoe des te gedegener uw kennis over uw collega's is, hoe hoger uw score straks!

Hilarische momenten tijdens Het Grote Collegaspel

  • U krijgt vragen als: 'Wie van je collega's is de grootste dierenvriend? En waarom?' of 'Wie kan het alfabet achterstevoren opzeggen?' bij het eerste onderdeel. Een hiërarchie van hoe uw collega's antwoorden, is nog geen sinecure!
  • Het tweede onderdeel: wat antwoorden uw collega's op indiscrete opgaven als 'Met welke bekende persoon zou je graag een keer willen praten? Waarover?' of 'Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?' en deelt het gezelschap in aan de hand van onderscheidingsvragen als 'Wie kijkt het liefste Studio Sport en wie Buitenhof?'…
  • Een aantal een-op-een gesprekken vormt de basis voor het derde onderdeel van het spel. U doet u best zoveel mogelijk van uw collega's te weten te komen tijdens een flitsende speeddate! Daarop beantwoordt u vragen over de anderen die u hebt ondervraagd.
  • In een vriendelijke, collegiale sfeer kan er altijd net iets meer gezegd worden. Onze gezellige quizmaster bezit het talent er elke keer weer een feestje van te maken!
  • De winnaar van het spel krijgt na afloop een presentje uitgereikt.

Culinair genieten in een heerlijk restaurant

In het culinair zeer ontwikkelde Eindhoven hebben wij een van de beste restaurants voor uw groepsuitje uitgekozen. Het diner waarmee u wordt verrast, bestaat uit drie gangen. De spijskaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee.

Voor een geslaagd afdelingsuitje komt met uw collega's naar Eindhoven! Zelf vragen toevoegen aan de quiz is overigens ook mogelijk.

Review

Bouwmeester Groep: "Inhoudelijk was het een goed arrangement. De locatie was wat minder, zaten in een warme zaal. Het eten daarna kon dankzij de inspanning van de eigenaar wel buiten dus dat was wel weer fijn. Contact was goed en alles was op tijd duidelijk."

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie