Het Grote Collegaspel Dordrecht

U gaat uit uw dak bij deze amusante quiz. Vier uw personeelsuitje in Dordrecht en verras uw collega's met een staaltje teambuilding!

Warm ontvangst van u en uw collega's

Als geriefelijk meeting point van uw bedrijfsuitje treedt u binnen in een puik etablissement. Met een glaasje in de hand bespreekt u de planning die voor u ligt. Het is handig om nog even snel met wat collega's te babbelen, om informatie in te winnen die u bij de game kunt gebruiken.

Het ultieme spel voor teambuilding!

  • Het spel begint al direct oergezellig! Het eerste onderdeel komt met vragen als 'Wie van je collega's zie je het liefst als je minister-president? En waarom?' of 'Wie is het sportiefst?' waarop de deelnemers een rangorde moeten opgeven. Hoe goed kent u de managementassistente?
  • Individuele vragen vormen het tweede onderdeel. U krijgt opgaven als 'Wie vindt Hans Teeuwen het grappigst en wie Youp van het Hek?' en tegelijkertijd maakt u een schatting van de antwoorden die collega's hebben ingevuld op bijvoorbeeld 'Hoeveel verschillende landen buiten Europa heb je bezocht?' of 'Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?'
  • Als derde onderdeel hebben wij het speeddaten aangepast op dit superleuke spel. U komt tegenover verschillende collega's te zitten en dient in korte tijd zoveel mogelijk informatie te verzamelen. De hilarische vragenronde naderhand bepaalt of u goed geluisterd hebt ;-)
  • De sfeer onderling blijft te allen tijde collegiaal. Daar zorgt onze gezellige spelleider voor!
  • Met een leuk prijsje voor de winnaar sluiten we het spel af.

In een van de beste restaurants uw teamuitje uitluiden

Na de ontboezemende quiz bezoekt u een goed aangeschreven eetgelegenheid, eveneens in de binnenstad. Er staat een driegangenmenu op het programma. Voor elk van de drie gangen is er volop keuze uit lekkere gerechten. Vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen hebben, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Over een afdelingsuitje in Dordrecht zal nog lang worden nagepraat! Een teambuilding-event, kortom, bij uitstek. De spelleider zou het overigens geen probleem vinden als u zelf ook wat vragen aanlevert.

Review Het grote collegaspel Dordrecht

Mevrouw I. Smit: "Leuke teamactiviteit om elkaar beter te leren kennen. Handig dat de activiteit tussen de gangen door kon worden gedaan."

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie