Het Grote Collegaspel Den Helder

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Den Helder? Verras collega's met deze bijzondere versie van het populaire Ranking the Stars. Succes verzekerd!

Aangenaam verzamelpunt van uw groepsuitje

Op een mooie locatie maakt u kennis met de Helderse gastvrijheid. Met een smakelijk glaasje erbij, zal dit u goed bevallen! Dit is het moment om nog wat extra informatie over uw collega's te verwerven, zodat uw straks sterker staat in de game!

Het Grote Collegaspel in een fijne ambiance

  • De ingewikkeldheid van het eerste onderdeel zit hem in het fabriceren van een 'ranking' van de aanwezigen aan de hand van vragen als 'Wie van je collega's kan zich het beste inleven? En waarom?' of 'Wie heeft het meeste paar schoenen?'
  • Persoonlijke vragen zijn het tweede onderdeel. U krijgt opgaven als 'Wie heeft er gerookt of rook nog?' en tegelijkertijd maakt u een schatting van de antwoorden die de anderen hebben ingevuld op onder andere 'Je bent gevraagd om voor een groep van schoolkinderen een presentatie te houden, waar zou de jouwe over gaan?' of 'Hoeveel verschillende landen buiten Europa heb je bezocht?'
  • Een aantal een-op-een gesprekken vormt de basis voor het derde onderdeel van het spel. U doet u best zoveel mogelijk van uw collega's te weten te komen tijdens een flitsende speeddate! Daarna beantwoordt u vragen over de collega's die u hebt geïnterviewd.
  • De sfeer onderling blijft te allen tijde collegiaal. Daar zorgt onze gezellige quizmaster voor!
  • De winnaar van het spel krijgt natuurlijk een aantrekkelijk aardigheidje uitgereikt!

Heerlijk nagenieten aan een rijk gevulde tafel

Als iedereen is bijgekomen van de onthullende antwoorden bij de ontknoping, vervolgt uw personeelsuitje met lekker te gaan eten. De keuze per gang is zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit gerechten met vis, vlees of iets vegetarisch als hoofdingrediënt. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen hebben, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Met het de sensatie dat u uw collega's op net wat andere wijze heeft leren kennen, wenst u elkaar een behouden thuisreis. U heeft genoten van een levendig én verrukkelijk afdelingsuitje. Mocht u zelf vragen willen toevoegen aan de quiz, dan bent u hiertoe van harte uitgenodigd!

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie