Het Grote Collegaspel Breda

Spectaculair personeelsuitje in Breda. Leer uw collega's (beter) kennen tijdens deze oergezellige quiz, net zo leuk als Ranking the Stars...

Ontmoet de anderen in een knus eettentje

Uw bedrijfsuitje heeft zijn aanvang met een drankje in een met liefde uitverkozen stadsrestaurant. Dit is het moment om nog wat meer informatie over uw collega's te verwerven, zodat uw straks sterker staat in het spel!

Wat mag u verwachten van Het Grote Collegaspel?

  • Het eerste onderdeel bezorgt u al direct lachstuipen. De presentator geeft vragen op als 'Wie van je collega's is de grootste dierenvriend? En waarom?' of 'Wie is het sportiefst?' en de deelnemers dienen daar een rangorde van te maken. Welke aanwezige schat u het hoogst in?
  • Antwoorden raden is het tweede onderdeel. Iedereen krijgt persoonlijke vragen als 'Waar word je enthousiast van/krijg je energie van?' of 'Waar heb je het meest spijt van?' en u probeert te bedenken wat uw collega hier op heeft ingevuld. Daarnaast gaat u de groep rangschikken aan de hand van vragen als 'Wie stemt links en wie stemt rechts?'…
  • Als derde onderdeel gaat u 'speeddaten'. U interviewt elkaar in korte tijd heel grondig zodat u tijdens de erop volgende vragenronde stevig in uw schoenen staat!
  • De wijze van presenteren van onze gezellige spelleider waarborgt een ontspannen, collegiale sfeer.
  • De winnaar van het spel krijgt na afloop een presentje overhandigd.

Samen uit eten uw teamuitje voltooien

Na alle ontboezemingen van de game, ondergaat u de geneugten van een reuzelekker driegangenmenu. Er is per gang te kiezen uit meerdere lekkernijen. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Voor een geslaagd groepsuitje komt met uw collega's naar Breda! Wij zijn zeer flexibel wat betreft het aandragen van vragen of aangepaste onderdelen die wellicht nog beter op uw organisatie zijn toegespitst.

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 69 € 79,35
40 - 60 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie