Het geheim van Zweinstein Mechelen

Hermelien is versteend! U kunt haar alleen bevrijden door de juiste toverspreuk uit te spreken! Welk team verzamelt als eerste alle aanwijzingen om de toverspreuk te achterhalen. Nodig uw collega's uit voor deze magische bedrijfsuitstap in Mechelen:

  • Het geheim van Zweinstein spel (citygame in het centrum)

Begin van uw teamuitstap

De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp.

Het geheim van Zweinstein - vind de toverspreuk en bevrijd Hermelien

Kunnen jullie Hermelien bevrijden door op tijd de juiste toverspreuk te bemachtigen? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a5, b3 enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje.

Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een deel van de toverspreuk. Bent u eruit? Stuur uw de spreuk snel door naar de instructeur! Welk team bevrijd Hermelien het snelst? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Mechelen

Het spel is zo gemaakt dat u langs de mooiste plekken van Mechelen komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Mechelen verrassende locaties tussen zitten.

Reserveer deze gevarieerde personeelsuitstap in Mechelen!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 25 € 30,25
10 - 30 € 24 € 29,04
31 - 60 € 23 € 27,83
61 - 100 € 22 € 26,62
Inclusief
· Citygame: Het geheim van Zweinstein (2 uur)
· begeleiding op afstand
· link naar foto's die gedurende het spel gemaakt zijn

Starttijd
Dit spel is op elk gewenst tijdstip mogelijk, neem contact met ons op.

Reserveren Meer informatie