Help de kerstman is ontvoerd Hasselt

Nodig uw collega's uit voor deze afwisselende bedrijfsuitstap in Hasselt:

  • Help de kerstman is ontvoerd (citygame in het centrum)

Begin van uw teamuitstap in Hasselt

De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp.

Help de kerstman is ontvoerd!

Na deze ontvangst wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de kerstman ontvoerd en waar wordt hij gevangen gehouden? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld of een muurschildering in een steegje.
Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rondom de ontvoerde kerstman op te lossen!

Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team heeft als eerste de kerstman bevrijd? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Hasselt

Natuurlijk is het kerstspel zo gemaakt dat u langs mooie locaties van de stad komt. Hasselt heeft een mooi historisch centrum. Alle aanwijzingen zijn op bijzondere plekken te vinden, zodat er zelfs voor echte Aalst-kenners verrassende locaties tussen zitten.

Reserveer deze gevarieerde personeelsuitstap in Hasselt!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 25 € 30,25
10 - 30 € 24 € 29,04
31 - 60 € 23 € 27,83
61 - 100 € 22 € 26,62
Inclusief
· Citygame: Help de kerstman is ontvoerd

Het help de kerstman is ontvoerd spel is op elke gewenst tijdstip te spelen.

Reserveren Meer informatie