Help, de directeur is ontvoerd Venlo

'De Rode Macht' eist een flink losgeld voor zijn vrijlating. Aan u de taak om hem te bevrijden. Gebruik smartphone en internet. Zo spannend was uw teamuitje nog nooit!

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Venlo begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Venlo

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Venlo zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

De afsluiting van het arrangement is weer van culinaire aard

In een van de beste restaurants van Venlo krijgt u een heerlijk driegangen-diner voorgeschoteld. Na de zinderende ontknoping van het avontuurlijke spel, heeft u dit wel verdiend. U heeft volop de keus uit visspecialiteiten, vleesmaaltijden en vegetarische gerechten. Voor collega's met bepaalde dieetwensen, is er vanzelfsprekend een aangepaste maaltijd beschikbaar.

Hiermee eindigt een supergaaf bedrijfsuitje. U en uw collega's hebben elkaar van een hele nieuwe kant leren kennen. Alleen dat al maakt deze dag onvergetelijk!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie