Help, de directeur is ontvoerd Hilversum

Laat u overrompelen door een spannend bedrijfsuitje! Traceer de goede man en beleef meteen de unieke schoonheid van de Hilversumse binnenstad.

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Hilversum begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Hilversum

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Hilversum zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Feestelijk dineren na degelijk speurwerk

Laten we hopen dat de directeur heelhuids in veiligheid wordt gebracht, zodat u gezellig kunt napraten aan het driegangenmenu ter afsluiting van het teamuitje. Drie gangen dus! Per gang is er de keuze tussen vlees, vis en vegetarisch. Collega's die aan een dieet gehouden zijn, mogen uiteraard rekenen op een aangepaste maaltijd.

Dit bedrijfsuitje is zeer aan te raden Het is een van onze populairste arrangementen. Uw collega's zullen er niet snel over uitgepraat raken!

Review

Dijck & de Ridder: "We hebben echt een topdag gehad! Heel veel complimenten gekregen van collega’s en ze vragen al wanneer we weer zoiets gaan doen. Onwijs goed! Spelleider deed het heel erg leuk en het spel werd duidelijk uitgelegd. De app gaf er zeker een extra dimensie aan en het was leuk om dit in “eigen stad” te kunnen doen. De vragen waren goed gevarieerd tussen moeilijk en makkelijk, en de opdrachten waren hilarisch om uit te voeren. Het diner ’s avonds was ook erg gezellig met goed eten. Wij zouden een soortgelijk spel graag nog eens doen!"

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie