Happen Stappen Varen Zwolle


Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Maak uw team blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Zwolle: 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Zwolle
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje 

In een prachtig restaurant in hartje stad begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar) of een voorgerecht naar keuze geserveerd. Hierbij is een drankje inclusief.

Rondvaart door Zwolle 

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart. Samen vaart u door de prachtige stervormige stadsgracht. U geniet van het contrast tussen de drukte van de stad en de rust en de stilte in het groen. U vaart bijvoorbeeld langs de woonschepen op de stadsgrachten, waarbij de kosten voor alleen al de plek op kunnen lopen tot twee ton. Ook kunt u het bijzondere gebouw van museum de Fundatie van dichtbij bewonderen. De inwoners noemen de bijzondere uitbreiding op het dak het dinosaurusei. Wat vindt u? De tocht gaat verder met het zicht op jaloersmakende herenhuizen die aan het water staan. De Sassenpoort met de kenmerkende hoektorens is één van de belangrijkste hoogtepunten van de stad, en een populaire trouwlocatie. De schipper vertelt u er alles over terwijl u geniet van de relaxte sfeer op het water.  

Hoofdgerecht naar keuze

Na de rondvaart loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in de binnenstad van Zwolle. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. 

Wandeling met Zwolse stadsgids

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Verstopte binnentuinen, grachtenpanden met schitterende gevels, het Karel V huis, de Sassenpoort inclusief kanon, we kunnen rustig zeggen dat Zwolle veel te bieden heeft. De Peperbus kunt u niet missen. Dankzij de de hoge toren is dit hét oriëntatiepunt in de stad. Zwolle was in haar 'gouden tijden' het centrum voor kunst en cultuur. Dit ziet u terug in de bouwwerken die goed bewaard zijn gebleven.

Zwolle heeft meerdere leuke pleinen, waaronder de Grote Markt. Dit was ooit het centrum van internationale handel, maar is nu een levendig plein met gezellige terrasjes. De gids heeft een mooie route van een uur voor uw groep samengesteld, en laat u een aantal highlights zien. Ook komt u langs onontdekte stukjes stad en door smalle straatjes en steegjes. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Het derde restaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De boten kunnen deels afgedekt worden. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. In de winter geniet u van de feestelijk verlichte stad. Ondertussen haalt u een frisse neus terwijl u heerlijk onder een warme deken zit.

Reviews Happen stappen varen Zwolle

Van Wijhe Verf: "Erg leuk arrangement; ook de mensen van de boot en de stads-wandeling waren geweldig!! In 1 woord; Super!"
SNS bank: "Inhoudelijk goed, en het arrangement werd snel en duidelijk gecommuniceerd."
Mw Geesink: "We vonden het een leuke avond, de gids had veel leuke , korte informatie. Ook de schipper vertelde veel. Het was erg afwisselend. Goed beloopbaar. En erg geschikt voor deze groepsgrootte. Zwolle is prachtig vanaf het water en we hadden geluk dat de kerstverlichting al opgehangen was."

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in deze mooie Hanzestad!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 100 € 109
15 - 30 € 97 € 105,37
31 - 60 € 95 € 103,55
61 - 200 € 93 € 101,37
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Reserveren Meer informatie