Happen Stappen Varen Volendam

Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet 2x van een mooie vaartocht en maak een leuke stadswandeling. Maak uw team blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Volendam: 

  • Vaartocht vanuit Volendam naar Marken
  • Voorgerecht op Marken: voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Vaartocht naar Volendam
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met Volendammer gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Vaartocht Marken 

Uw uitje begint met een vaartocht. Op een comfortabel schip maakt u de oversteek naar het schiereiland Marken. Terwijl u het IJsselmeer overvaart geniet u van de rust op het water, en de vrolijkheid van de watersporters om u heen. U kunt gezellig bijkletsen aan boord, en ziet al snel de contouren van Marken. Hier gaat u van boord en loopt u enkel meters naar het restaurant. 

Voorgerecht op Marken

In een gezellig restaurant op Marken staat een feestelijke tafel(s) voor u klaar. U krijgt een heerlijke proeverij van voorgerechten geserveerd (indien beschikbaar), of een voorgerecht naar keuze. Hierbij is een drankje inclusief. U heeft na het voorgerecht nog wat tijd om rond te kijken op Marken. Dit voormalige vissersdorp is een internationale toeristische trekpleister en staat bekend om de houten huisjes op palen. 

Vaartocht Volendam 

Na het voorgerecht neemt u de boot terug naar Volendam. Bij het naderen van Volendam krijgt vanaf het Markermeer een verrassend leuke skyline te zien, met het zicht op de bekende 'Dijk'. Hier zijn veel restaurants en winkeltjes te vinden. En niet onbelangrijk in Volendam: volop café's. Welk seizoen het ook is, hier is het altijd levendig. 

Hoofdgerecht in Volendam 

Van boord gekomen, vertrekt u met de hele groep naar het volgende restaurant. Hier maakt u kennis met de Volendamse gastvrijheid. Iedereen kiest aan tafel waar hij/zij op dat moment zin in heeft. De keuze is gevarieerd: vis, vlees, vegetarisch, iedereen komt aan zijn trekken! Bij het hoofdgerecht wordt uiteraard nog een drankje geschonken.

Mooie wandeling door Volendam

Uw gids haalt u op bij het restaurant. Volendam heeft een compact centrum met een wirwar aan leuke achterafstraatjes die al dan niet aan een slootje met pittoresk bruggetje liggen. Er is natuurlijk veel te vertellen over dit vissersdorp. Niet alleen over de historie, maar ook over de saamhorigheid en het harde werken. Met een knipoog noemen we de eensgezindheid als het aankomt op het inrichten van je huis. Het lijkt of ze er hier nét wat meer aandacht aan besteden dan in de rest van Nederland. De gids, een echte Volendammer natuurlijk, heeft een mooie route voor u uitgestippeld, die eindigt bij het laatste restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Afsluiting van uw teamuitje 

De gids neemt afscheid en u schuift aan voor een verrassend (petit) Grand Dessert of een dessert naar keuze. Ter afsluiting van dit afwisselende personeelsuitje neemt u nog een gezellig kopje koffie of thee.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Dit arrangement is het hele jaar mogelijk. In de winter vaart u comfortabel op een heerlijk verwarmde boot. Geniet van de speciale sfeer als u in het donker terugvaart naar het feestelijk verlichte Volendam. 

Hebben uw collega's voedselallergieën of dieetwensen? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven, en wij zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan genieten van het diner in drie restaurants.

Review Happen stappen varen Volendam

Sterre: "We hebben een hele fijne avond gehad, zeker weten. Inhoudelijk was het een leuk in elkaar gezet arrangement, waar iedereen erg enthousiast over was, met name de afwisseling, de boottocht en de stadsgids. Ontzettend bedankt voor het ons uit handen nemen van de organisatie." 

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje 'op' Volendam!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 97 € 105,73
15 - 30 € 95 € 103,55
31 - 60 € 93 € 101,37
Inclusief
- Vaartocht Marken
- Voorgerecht inclusief drankje op Marken
- Vaartocht terug naar Volendam
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.
Geen bezwaar om 5-10 minuten te lopen? Dan parkeert u gratis!

Reserveren Meer informatie