Happen Stappen Varen Utrecht


Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Maak uw team blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Utrecht: 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Utrecht
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Utrecht. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje.

Rondvaart Utrecht

Daarna stapt u aan boord van een rondvaartboot voor een bijzondere vaart door de singels en grachten van Utrecht. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op de stad terwijl u geniet van de levendigheid op de terrasjes aan het water. U hoort u alles over bijvoorbeeld het imposante stadskasteel Oudaen, dat vanaf het water goed te zien is. Of het stadhuis uit het jaar 806, nog steeds een populaire trouwlocatie.

En wat vindt u van de voormalige bierbrouwerij? Een bijzonder pand aan het water dat inmiddels verbouwd is tot luxe woning met hoge boogramen, eigen werfkelders en een garage. Ook komt u langs een stukje oude muur van de stad en de Weerdsluis, die toegang geeft tot de Vecht. De drukte van de stad is nu alleen nog maar geroezemoes op de achtergrond, geniet samen van de relaxte sfeer op het water! 

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het hoofdgerecht haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Utrecht heeft een indrukwekkend aantal highlights. De Dom natuurlijk, hét oriëntatiepunt in de stad. Wist u dat er eigenlijk drie 'Doms' zijn in Utrecht? De Middeleeuwse werfkelders zijn prachtig, en vaak in gebruik als restaurant. De unieke terrassen die laag aan het water liggen zijn karakteristiek voor de stad.

Meer in het zuiden van de stad treft u de Zeven Steegjes aan; een levendig volksbuurtje met kleine huizen en smalle straatjes. Maar Utrecht heeft niet alleen historische bezienswaardigheden, ook op het gebied van moderne architectuur en herinrichting van de stad valt er volop te zien. De gids pikt er een aantal gevarieerde hoogtepunten voor u uit en zorgt voor een leuke wandeling die eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. De boten zijn deels open, deels kunnen ze gesloten worden als dit nodig is. In de winter vaart u lekker comfortabel in een verwarmde boot.

Reviews Happen, stappen, varen Utrecht:

Mw Verhagen: "Wij hebben een ontzettend leuk famileiuitje gehad in Utrecht. Ik heb niet eerder zo gemakkelijk en snel een uitje kunnen regelen. Met een enkel contact alles voor elkaar."
Matemco Hulpconstructies: "Het zat goed in elkaar. Wij zullen dit arrangement zeker bij anderen aanraden."
Stichting Woningbeheer Betuwe: "Door alle deelnemers als positief ervaren! Het eten was goed, en ook voldoende keuzemogelijkheden. Complimenten!"
Mevrouw Leenheer: "We zijn overal hartelijk ontvangen, het liep allemaal perfect terwijl je zelf helemaal niet meer na hoeft te denken."
Bethanië: "Het was in één woord een Topper. Wij waren niet allemaal even serieus tijdens de rondleiding maar de heren gingen er goed mee om. Ook de communicatie van jullie naar ons toe is prima verlopen, nogmaals onze hartelijke dank voor deze fantastische dag."
Familie Van Laar: "We hebben genoten en heerlijk gegeten bij de 3 restaurants, ook de boottocht was een leuke afwisseling tussen het eten door. We waren met onze kinderen en kleinkinderen en iedereen vond het een succes. Heel hartelijk dank, complimenten ook voor de restaurants hoor."

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in Utrecht!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 98 € 106,82
15 - 30 € 95 € 103,55
31 - 60 € 93 € 101,37
61 - 200 € 91 € 99,19
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 21.30 uur.

Reserveren Meer informatie